المقادير:
• واحدة بتنجان وسط
• واحدة فلفل أحمر
• واحدة فلفل أصفر
• واحدة كوسة
• واحدة جزر وسط
• نص طماطماية متقطعة وسط
• بقدونس مفروم
• ملح وفلفل ورشة كمون صغيرة
• فص توم مفروم
• ليمون
• معلقة صغيرة زيت زيتون (باقى الوجبة عملتها من غير دهون)
الطريقة:
• نقطع البتنجان حلقات ونرش عليه ملح ونسيبه شوية.. وتكون سميكة شوية عشان ماينشفش
• نقطع الفلفل قطع كبيرة
• نقطع الجزر شرايح رفيعة
• على الجريل نشوى الخضار .. خاللوا بالكوا الجزر بيتحرق بسرعة… خللو عينكوا عليه
• بعد مالخضار يتشوى… نقطعه قطع وسط
• نحط عليه مكونات التتبيلة والبقدونس والطماطم وكدة تمام
هذه السلطة تبقى… كل ما تقعد كل ما تبقى أحلى… يعنى ممكن تعملوها أول حاجة فى الأكل وتسيبوها تشرب التتبيلة.. وممكن كمان تضيفوا عليها الأعشاب اللى بتحبوها.. نعناع.. زعتر… زى ماتحبوا..
تعليقات
إرسال تعليق